MPC Spring Painting Competition 2021

Datum događaja: 18.04.2021., 14:41h - 30.06.2021., 23:59h 18.04.2021., objavio Marko Paunović

DOBRODOŠLI U NOVO NATJECANJE FB GRUPE Miniature Painters Croatia!

I ovog puta ime ostaje isto Spring Painting Contest – kratica ostaje ista :D MPC SPC :D

Click for enlarged picture

 

Dobro proučite pravila natjecanja i budite slobodni postavljati (razumna :D ) pitanja. Molimo vas da poštujete pravila natjecanja kako ne bi bilo neželjenih diskvalifikacija jer pravila su za sve jednaka.

>> PRAVILA NATJECANJA! <<

1. Natjecanje je otvoreno samo članovima grupe Miniature Painters Croatia i to za SVE članove, bez obzira na „skill level“!

2. Izložak mora biti isključivi rad jednog člana grupe. Nema grupnog rada, niti rada u paru.

3. Svi natjecatelji za svaki pojedini izložak šalju po jedan e-mail prijave na službenu e-mail adresu UMS „Agram“. Ako vam je nick na FB drugačiji od vlastitog imena, morate u prijavu napisati i nick i vlastito ime, kao i adresu za slanje nagrade (ukoliko ste izvan Zagreba, a unutar Hrvatske!) ili napomenu da ste voljni sami preuzeti nagradu u Zagrebu.

4. U prijavi se šalju PET fotografija. Jedna fotografija sadrži dijelove figure (nesastavljene) sa OBAVEZNIM dokazom da je okinuta NAKON ove objave (novine i sl). Jedna fotografija je složena figura sa vidljivim svim konverzijama/scratch builtom/kit bashom PRIJE UNDERCOATANJA (zadivite nas raznim sivim, zelenim, smeđim bojama plastike, putty-a i metalnim dijelovima žica i čega god se još možete sjetiti). Ostale TRI fotografije su fotografije vašeg GOTOVOG rada iz 3 kuta. Prva fotografija neće biti izložena u galeriji – ona samo služi kao provjera sucima da je rad započeo NAKON ove objave. Ostale 4 će biti složene u kolaž.

5. Kolaži i watermarkovi na fotografijama nisu dozvoljeni!

6. Nastup na natjecanju je BESPLATAN!

7. Prijavom na natjecanje sudionici prihvaćaju da se njihovo (pravo) ime može navesti u objavi rezultata na FB i na stranicama UMS „Agram“ (forum uključen). Nadalje, sudionici dozvoljavaju UMS Agram da koristi fotografije radova bez ograničenja.

8. Kategorije su sljedeće: 1) KONVERTIRANA/KITBASHANA/SCRATCHBUILTANA Single minijatura. I to je to.

8a. Single minijatura znači bilo koja figura, bilo kojeg mjerila (28mm, 32mm, 54mm, 75mm, bista itd).

8b. Broj izložaka je neograničen, uz opasku da ukoliko obojate unit istih figura, samo JEDNU figuru iz unita/crewa možete prijaviti.

8c. Nakon ove objave možete objavljivati WIP fotke. Dapače, potiče se interakcija :)

8d. Konačne fotografije vaših radova NE SMIJU biti izložene nigdje prije okončanja roka za predaju prijava.

9. TEMA! Ovaj puta nema teme, osim da svi izlošci MORAJU biti konverzije. Zadivite nas

10. Rok za predaju prijava je 30.06.2021. u 23:59 CET. Imate dovoljno vremena i nemojte kasniti!

11. Nagrade: People's Choice (1) i Judges' Award (3).

12. Suci su Ana Polanšćak i Marko Paunovic.

13. Po završetku roka za predaju prijava (a najkasnije sa 10.7.), otvorit ćemo galeriju na grupi sa svim radovima.

14. People's Choice nagradu će odnijeti rad čija fotografija prva dođe do 50 lajkova (srca, ljutnje, čegagod) unutar 7 dana od objave galerije.

15. U tom vremenu će i naši suci odraditi posao i proglasiti prva tri mjesta u natjecanju. Jedan natjecatelj može osvojiti najviše jedno mjesto u sudačkom izboru. Konačni rezultati bit će objavljeni do 1.7.2020.

16. Odluke sudaca su konačne i prigovori neće biti uvaženi.

17. Ukoliko želite, možete pitati suce za savjet/feedback (oko bojanja) za ubuduće, no imajte na umu da su i oni ljudi s poslovima i familijom te da možda neće stići temeljito udovoljiti svim vašim upitima ukoliko ih bude mnogo.

18. Sponzori natjecanja: Carta Magica. Prvo mjesto osim bona u CM, osvaja i jedan na jedan Conversion Clinic session sa Anom Polanscak za vrijeme Hobby kutka srijedom (negdje tijekom rujna prema vašem dogovoru).